Den nye bil, nu med plads til alt værktøj

Velkommen til Rosenlund Glarmester

Jeg tilbyder alt indenfor glas, termoruder og indramning.

Er der røget en rude, så kommer jeg med det samme. Hurtig sikring og begrænsning af skaden, og hurtig udbedring.

Som uddannet energihåndværker og medlem af Glarmesterlauget i Danmark, kan jeg tilbyde et gratis vinduestjek af dit hus, hvor vi gennemgår dine vinduer og døre for at synliggøre de muligheder der foreligger til at opnå gode besparelser i forhold til dit energiforbrug.

Som glarmester udskifter jeg hellere ruderne til nye energirigtige termoruder med gratis varmkant, hvor du kan opnå den samme energibesparelse som ved udskiftning af hele vinduet/døren, hvilket oveni sparer dig for udbedring af murværk, udbedring af karme og lysninger indvendigt og malerarbejde bagefter.  Og så koster det kun 1/3 eller mindre i forhold til nye vinduer. Husk det, og lad os tage en snak.

Jeg beregner din årlige besparelse som du opnår ved at udskifte dine termoruder til nye super- energitermoruder, med varmkant, så du undgår kuldebroer, og dermed træk og kuldenedfald.

Jeg er godkendt som aktør i Energi Fyn, og kan hjælpe dig med at sælge din energibesparelse når du skifter dine termoruder. Salgsprisen fratrækkes selvfølgelig på din endelige regning, for det er jo din besparelse. Ved et standard parcelhus på 120 m2. ligger besparelsen ofte på omkring 25-3000 kWh/år, som sælges for i øjeblikket 0,25 kr pr. kWh, altså 625-750 kr i direkte fradrag på din regning.

Derved får du et bedre indeklima og en hel anden komfort end du måske er vant til, ligesom du kan bruge HELE dit gulvareal- også under og ved vinduerne.

Du kan selvfølgelig også få et tilbud på udskiftning af dine vinduer og døre og jeg forhandler såvel trævinduer som træ/alu og plast til konkurrencedygtige priser.

Kvaliteten er i top, og prisen er lav. Lad mig give dig et uforpligtende tilbud. Bor på Midtfyn, men kommer overalt. Afstand ingen hindring.

 

Egelundsvej 2,
5750 Ringe
CVR 19643603.

Som medlem af Glarmesterlauget i Danmark, er jeg omfattet af Danmarks bedste garantiordning, og der er altid 5 års fuld garanti på termoruderne mod punktering.