Blog og aktuelle tilbud

06-03-2019

Tiden går, jeg går ingen steder sang en kendt dansk folkesanger engang.

Og jeg er her også endnu, aktiv som aldrig før.

Frem til 1.maj 2019 giver jeg dig 20% rabat på termoruder, som altid er med gratis varmkant og selvfølgelig energiruder i klasse A.

Kontakt mig på telefon 25731078 eller mail rosenlund@ janmichael.dk og husk at oplyse at du har set dette opslag på min hjemmeside.

Og lad os håbe at vi får et ligeså skønt forår, og sommerhalvår som sidst.

-Husk også at se efter om dit drivhus er i hel stand.

God sommer

Venlig hilsen

Jan Michael

27-01-2017

I december 1996 overtog jeg glarmester Per Nørgaard Ibsens forretning i Ringe. Bortset fra de 7 år hvor jeg var ude i det summende erhvervsliv i lederrollen, har jeg dermed været glarmester i egen forretning i 20 år.

Dette fejrer jeg ved at give 20% rabat på alle energitermoruder, selvfølgelig med gratis varmkant i hele januar og februar 2017.

Kontakt mig på telefon eller mail, og få en aftale om et godt tilbud, samt en beregning af din besparelse.

 

Og husk nu at drivhuset snart skal klargøres, og jeg har rigeligt glas til lave priser.

 

03-03-2016

Ja, man nyder hvert sekund hvor solen skinner og fuglene råber af hinanden.

Har du været i gang med vinduespudsningen, og har du indset at nogle af ruderne slet ikke KAN blive gennemsigtige??

Så er det at du kontakter mig. Jeg kommer og gennemgår dine ruder, og giver dig et godt tilbud på udskiftning til endnu bedre energirigtige ruder, hvor jeg tilmed sælger din energibesparelse til energiselskabet for 0,35 kr pr. sparet kWh/år.

Som medlem af Glarmesterlauget i Danmark, får du den bedste garantiordning i landet, og selvfølgelig står jeg inde for kvaliteten af såvel materialer som udført arbejde.

Er dine egne ruder helt i orden, så kan du da lige råbe ind over hækken til naboen, at han kan kontakte mig for et besøg.

Husk også at dit drivhus skal være tæt for at opnå bedste resultat. Jeg har glas til 40 kroner, og hvis du er heldig, er der genbrugsglas til 25 kr. Kontakt mig 25 73 10 78

Glædeligt forår fra din glarmester på Fyn

14-11-2015

Få et kanon tilbud på nye termoruder til dit hus, enkelte eller hele vejen rundt.

Frem til 31. december 2015, smider jeg en gratis varmkant oveni, så du slipper for kuldekondens på underkanten af dine ruder.

Jeg beregner din besparelse og sælger den til Energiselskabet for 30 øre pr. kWh., du sparer på varmeregningen og får et bedre indeklima uden træk og kuldenedfald. Kan det blive meget bedre?

Husk at håndværkerfradraget i 2016 kun dækker ved energiforbedringer, og her går nye ruder ind, på lige fod med nye vinduer som koster meget mere end blot nye ruder og eftersyn af dine vinduer. Lad os se på det.

Som medlem af Glarmesterlauget i Danmark, er jeg omfattet af Danmarks bedste byggegaranti, og der er altid 5 års garanti på ruderne mod punktering.

Kontakt mig på 25 73 10 78

02-09-2015

her er mit efterårstilbud. Selvfølgelig kan man som altid, stadig få udskiftet enkeltrude, men vil man investere i fremtiden og skaffe sig en besparelse i al fremtid, bør man måske få en snak om udskiftning af alle husets ruder. Kontakt mig og lad os lave en beregning. Jeg sælger din besparelse til EnergiFyn, nu for 35 øre pr. KWh/år

ring 25731078 eller mail på rosenlund@janmichael.dk

vi ses