Blog og aktuelle tilbud

16-10-2014

Fra 1. juli og frem til 31.december 2014, giver jeg gratis vinduestjek, hvor jeg gennemgår dine vinduer for skader og fejl, efterfulgt af en prioriteringsliste og et tilbud på hvordan og hvor meget du vil kunne spare på din varmeregning.

Oveni det giver jeg 20 % rabat på den største rude du bestiller udskiftet, hvilket altså kun kræver mindst to rudeudskiftninger. Det er da et kanontilbud. En termorude på 1 x 1 meter kan fås fra 750 kr. isat og med moms, alt afhængig af eksisterende montering.

Har du måske punkterede Velux vinduer på førstesalen som du ikke længere kan kigge ud af, klarer jeg også den. Ring og få et tilbud, det er billigere end du tror, og langt de fleste ældre ovenlysruder er ikke særligt isolerende. Få en energirude i i stedet, og mærk forskellen med det samme.

Husk på, at en GLARMESTER er en servicemand som fremfor blot at udskifte HELE vinduet, i langt de fleste tilfælde kan udskifte glasset ( termoruden) og efterse glaslister og false for skader som rettes, hvilket er langt billigere, samtidigt med at ruden optimeres så du får et bedre indeklima, og sparer på varmeregningen. 

 

Bedre Bolig Rådgiver kampagnen kører nu i TV.

I den forbindelse må lige oplyses at Bedre BoligRådgiveren ikke udfører det praktiske håndværksmæssige arbejde. Det gør håndværkeren, som måske har fået en Energihåndværkeruddannelse (som jeg selv), og her lærer man også de beregninger at kende og kan udføre samme beregning.

Et energitjek på hele huset kan også fås, hvor flere optimeringsforslag medfølger. Ring og lad os få en snak om det - det koster kun telefonopkaldet og tiden.

Ring trygt                 25 73 10 78

 

18-05-2014

I hele maj og juni tilbyder jeg en vild rabat.

Hvis man i en normal villa får udskiftet 1-3 termoruder til nye energiruder, gives 10 % på ruden

fra 4-10 termoruder 15 %, og en udskiftning af hele huset ruder, giver jeg 20 % på ruderne.

Med min lave timepris, er jeg sikker på at du gerne vil have en opmåling, med tilhørende tilbud.

Oveni hatten smider jeg endda en varmkant uden ekstra beregning.

 

Hvad siger du til det? Skal vi se på det? Det er nu imens rammerne er tørre og du kan holde ud til at der lige mangler glas i vinduet i et par timer, at vi skal gøre det. Kom frisk frem og ring 25 73 10 78 eller send mig en mail på janmichael@janmichael.dk