Er ruden dugget/ punkteret og ligner det regnvejr selv om solen skinner?

...så kontakt mig og få et knaldgodt tilbud på udskiftning til en energirude endda med gratis varmkant oveni. 25 73 10 78, og husk at jeg er på Fyn, men kan komme overalt, det er kun et spørgsmål om transportudgift oveni.

Rude uden solfilter

Uha hvor solen dog er skarp! Man kan jo blive helt blændet, og måske bliver der også alt for varmt i stuen. Husk at man både kan afhjælpe blændingseffekt og varmereducere i samme rude.

Rude med solfilter,

...og jo jo, den ændrer jo det hele!

Kan der være penge i små ruder også?

...ja ja, som aktør hos Energiselskaberne sælger jeg din direkte besparelse, for 30 øre pr. KwH, så det er arealet der afgør hvor meget du får fratrukket på din regning, endda før moms. Glasbrancheforeningen oplyser at man kan spare op til 280 kroner per kvadratmeter udskiftet rudeareal

Lyddæmpende termoruder

..ja ja, det er en smule overdrevet, men budskabet er korrekt og en rude med forskellige tykkelser glas, dæmper faktisk udefra kommende lyd ganske betragteligt. Ring og hør nærmere hvis du er træt af foreksempel at vågne når trafikken starter udenfor

Sikkerhedsruder

Den rude som jeg bruger i videoen, er en AllStop rude, som er med en Gul Skaforsikkerhedsgodkendelse. Det betyder at en mand må bruge 10 kilo værktøj og tyve minutter for at komme igennem. Det kræver selvfølgelig også at ruden bliver korrekt og sikkert monteret.

..og her en ganske almindelig termorude, samme hammer, samme slagstyrke

..ja, jeg skulle da godt nok give den en ordenlig en på hatten, men i stykker gik den da

Sjove videospots med reklamebudskab

En dag fik jeg den ide at jeg ville lave nogle lidt overdrevne- men dog med et sandt budskab. Og de måtte gerne være sjove, vanvittige og måske lidt langt ude. Håber at I kan lide dem- de kommer løbende på Facebook også, så del dem gerne med jeres venner.